Analiz

Dogecoin Fiyat Analizi: DOGE Fiyat Beklentileri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında önemli düşüşler yaşanması popüler şaka kripto para birimi Dogecoin‘i de etkiledi. DOGE son 24 saat içerisinde %10 değer kaybı yaşadı.  Peki DOGE‘de yaşanan bu düşüş fırsata çevrilebilir mi?

DOGE’de Yüzde 10 Düşüş

Popüler şaka kripto para birimi Dogecoin, %10 düşüşle 0.24 dolar üzerinde işlem görüyor. Kripto para piyasası, lider Bitcoin’in 58.000 dolara kadar gerilemesi öncülük etti. Coinmarketcap verilerine göre birçok altcoin önemli düşüşler kaydetti.

Dogeusdt
Dogeusdt

Dogecoin’de Beklenen Seviyeler

Dogecoin, 50 günlük Basit Hareketli Ortalama dirence çevrilirken RSI aşırı satış bölgesine adım atması ayıların  fiyatta momentumu eline aldığına işaret ediyor. Fakat kripto para uzmanlarına göre Dogecoin, 50 günlük SMA seviyesini geçerek 100 günlük SMA’yı ifade eden 0.26 dolar trend çizgisini süpürürse yükseliş eğilimi doğrulanmış olacak. Bu adım, satış baskısının düştüğünü gösteren ilk işaret olacaktır.

Dogecoin fiyatı yükseliş trendinin doğrulanması ile 0.28 dolara ve daha sonra 200 SMA direnci olan 0.2838 dolara doğru hareket edecektir. Şu sıralarda kripto para piyasasının hareketli seyri ise yatırımcıları alım satımdan önce mantıklı düşünmeye davet ediyor. Dogecoin fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.24 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.