HaberlerAltcoin HaberleriNFT Haberleri

Elon Musk’ın NFT Tweeti, Binlerce Dolara Satıldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde lider kripto para birimi Bitcoin’in ATH seviyesine ulaştığı anlarda paylaştığı imalı Tweet’i dikkatleri çekmişti. Paylaşımdaki görselinin yaratıcısı, görseli NFT‘ye dönüştürerek yaptığı satıştan binlerce dolar kazandı.

NFT Eser 20.000 Dolara Alıcı Buldu!

Kripto paralara olan ilgisiyle de bilinen başarılı iş insanı Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri çekmişti. Paylaşılan meme’in yaratıcısı olan Eva Beylin, bu görseli NFT formuna dönüştürerek pazar yeri Zora’da açık artırmaya çıkardı. Kripto paralar özelinde ele alınan şablon daha önce birçok farklı konseptle kullanılmasıyla biliniyor.

Söz konusu NFT, kısa sürede 20.000 dolar değerinde teklif aldı. EvaBeylin, NFT satış gelirinin %20’ini orijinal meme şablonu yaratıcısıyla paylaşacağını bildirdi. Meme şablonu yaratıcısı bu bağlamda 4.000 dolarlık bir kazanç elde etmiş olacak.

Tesla’dan, Milyar Dolarlık Bitcoin Kârı

Tesla, geçtiğimi şubat ayında 1.5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldığını açıklamıştı. Daha sonrasında Bitcoin’in ödeme yöntemlerine eklenmesiyle Bitcoin rallisi önemli hız kazanmıştı.

Tesla, bu yıl mayıs ayında çevrecilik kaygıları sebebiyle Bitcoin (BTC) ile ödemeleri askıya aldığını duyurmuştu. Tesla bu süreçte Bitcoin’lerini  bilançosunda tutarak 1 milyar doların üstünde kâr elde etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.