Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Fiyat Beklentileri: DOGE Fiyatı Yükselir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasın en popüler şaka kripto para birimi olan Dogecoin, uzun zamandır beklentileri karşılayamadı. Bazı uzman analistlere göre Dogecoin (DOGE) yeni bir yükseliş grafiği çizmeye hazırlık yapıyor. DOGE fiyatının %50’nin üzerinde yükseliş yaşayabileceğini belirten analistler bu ralli öncesinde aşması gereken son bir engel olduğunu ifade ediyor.

Dogecoin (Doge) Dirençleri

Popüler kripto para birimi Dogecoin fiyatı,  günlük grafikte simetrik bir üçgen deseni oluşturdu. DOGE konsolide olurken, birkaç kritik teknik göstergeyle destekleniyor ve bu da DOGE’nin daha yukarıları hedeflemeye hazırlandığını gösteriyor.

Analistlerin açıklamalarına göre Dogecoin, 0,269 dolarlık direnci kırması halinde %50’nin üzerinde bir artış yaşayabilir. 0,269 dolar öncesinde ise DOGE’nin 0,25 dolarda bir engelle karşılaşabilmesi mümkün görünüyor.

Satın alma baskısıyla  27 doların üzerine çıkabilirse, DOGE %61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesinde başka bir engelle karşılaşabilir ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) seviyesi olan 0,277 doları aşması gerekecek.

Bu noktada sonrasında ise Dogecoin %78,6 Fibonacci geri çekilme seviyesinde 0,310 doları kırmalı ve peşinden 16 Ağustos’un yüksek seviyesi 0,351 dolarda başka bir engelle karşılaşabilir. Tüm bu dirençlerin kırılması ile de 0,435 dolarlık hedefe ulaşması mümkün.

Dogeoin
Dogeoin

Dogecoin Fiyatı Yükselir Mi?

Popüler şaka kripto para birimi Dogecoin, şu an için bir konsolidasyon süreci içerisinde sıkışmış şeklinde görünüyor. Dolayısıyla satın alma emirlerinde Dogecoin fiyatının konsolidasyon sürecini yukarı yönlü bozma potansiyeline sahip.

[ccpw id=”10127″]

Fakat bu aşamada olacak bir satış baskısı, Dogecoin’in konsolidasyon süreci aşağı yönlü kırılabilir ve bu da yukarıdaki yükseliş senaryosunu geçersiz hale getirebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.