HaberlerEthereum Haberleri

ETHW yoğun satışa maruz kaldı, madenciler satış sonrası EthereumPoW’dan kaçtı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum (ETH) ağında 15 Eylül’de Merge (Birleşim) güncellemesi başarıyla tamamlandı ve ETH blok zinciri Proof of Work (PoW) mekanizmasından Proof of Stake (PoS) mekanizmasına geçiş yaptı. Merge öncesi beklentilerde, güncellemenin başarıyla tamamlanması halinde Ethereum fiyatında yükselişlerin yaşanabileceği ihtimali daha çok öne çıkıyordu. Ancak Merge sonrası ETH, olumlu yöndeki beklentileri karşılayamadı ve bir süredir düşüş eğiliminde devam ediyor. PoS sistemine geçiş, bazıları için umulanı vermedi ancak eski PoW zincirinin daha fazla zarar gördüğü görülüyor.

ETHW FİYATI ÇAKILDI

Ethw Fiyati Cakildi

Merge güncellemesi öncesinde kripto para madencilerinin oluşturduğu Ethereum PoW ağının yerel token’ı ETHW, bir süredir 30 dolar seviyesinin biraz üzerinde işlem görüyordu. Merge güncellemesine çok az bir süre kala varlığın fiyatı 60 dolar seviyesine kadar yükseldi. Merge öncesi ETHW biriktirmiş olanlar, güncellemeyi takip eden 24 saat içinde yoğun şekilde ellerindeki ETHW’leri çıkarmaya başladı ve bu da varlığın fiyatının düşmesine neden oldu. Gelen düşüşlerden etkilenen ETHW, hafta içinde 4 dolar seviyesine kadar indi ve 6,5 dolar seviyelerinde dengelendi.

HASHE RATE SERT DÜŞTÜ, MADENCİLER İKNA OLMADI

Hashe Rate Sert Dustu Madenciler Ikna Olmadi

Resmi EthereumPoW Twitter hesabından yapılan açıklamalarda söz konusu zincir “Orijinal Ethereum” olarak tanımlanıyor ancak yine de ağda düşen hash rate oranının, tek başına madencileri kalmaya ikna etmeye yetmediği görülüyor. Madencilik faaliyeti, Merge güncellemesinden hemen sonra 80 TH/s seviyesine yakın bir değerde zirvesini gördü ve ardından 3 günde 30 TH/s seviyelerine geriledi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.