Haberler

Kripto ticaret ve bankacılık şirketi NYDIG, personellerinin üçte birini işten çıkardı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, Mayıs ayında Terra blok zincirinde yaşanan çöküşle birlikte sert darbeler aldı. Bu süreçte kripto para odaklı birçok şirket iflas bayrağını çekerken, diğer birçoğu da küçülmeye gitmek durumunda kaldı. Geleneksel finans piyasalarında görülen enflasyon krizi ve kripto para piyasasında ortaya çıkan krizler, şirketleri mali açıdan zorlu şartlara itmeye devam ediyor. Birçok firmadan bu yönde açıklamalar gelirken, kritik bir gelişme de kripto ticaret ve bankacılık şirketi NYDIG tarafında yaşandı. Şirket, çalışanlarının üçte birini işten çıkardı.

NYDIG ÇALIŞANLARININ ÜÇTE BİRİNİ İŞTEN ÇIKARDI

Nydig Calisanlarinin Ucte Birini Isten Cikardi

Dijital varlıklar üzerinden hizmet ve ürün sunan birçok kuruluş, zorlu bir sürecin içerisinde kaldı. Genesis Global Trading, BlockFi ve Coinbase gibi büyük çaplı kripto para şirketlerinin bazıları da bu süreçte birçok personelini işten çıkardı. Öte yandan Celsius Network ve Voyager Digital gibi kimi şirketler ise iflas bayrağını çekti. Bu olumsuz şartlardan etkilenen kripto ticaret ve bankacılık şirketi NYDIG, Wall Street Journals haberine göre çalışanlarının üçte birini işten çıkararak bu kervana dahil oldu.

ŞİRKET 22 EYLÜL’DE 110 KİŞİYİ BİLGİLENDİRDİ

Rapora göre NYDIG, 22 Eylül tarihinde işten çıkarmalar ile ilgili olarak yaklaşık 110 kişiyi bilgilendirdi. Söz konusu bilgilendirmede alınan bu kararın, masrafların azaltılması ve şirketin daha fazla gelecek vaat eden işlemlere odaklanması için alındığı bildirildi. Hatırlanacağı üzere NYDIG, 2 hafta önce şirketin en üst düzey 2 yöneticisini de değiştirmişti. Üst düzey yöneticilerin neden değiştirildiği açıklanmadı ancak şirket, ilk yarıda satışlarını yüzde 130 artırarak bu yıl rekor bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.