Haberler

İflas Haberiyle Gündem Olan Borsadan “Kripto Kışı” Açıklaması

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsası FTX’in iflas etmesinin ardından basında Crypto.com borsasının da iflas edeceğine ilişkin iddialar ortaya atılmıştı. ABD merkezli ünlü kripto para borsası Crypto.com’un geçtiğimiz günlerde Gate.io platformuna yanlışlıkla 400 milyon dolar değerinde ETH göndermesi dikkat çekti. Bu hatanın ardından bazı spekülasyonlar gündeme gelirken iflas söylentileri de daha yüksek sesle konuşulmaya başlanmıştı. Crypto.com CEO’su hem bu iddialara hem de kripto para sektörünü bekleyen geleceğe yönelik açıklamalarda bulundu.

FTX’ten Kurtardığı Miktarı Açıkladı

Ftx Crypto

Crypto.com CEO’su Kriz Marszalek, borsanın güçlü bir bilançoya sahip olduğun belirterek FTX’e oldukça düşük rakamda maruz kaldıklarını dile getirdi: “FTX’ten 990 milyon dolar kurtardık. Bu fon akışları işin bir gereğiydi. Biz FTX gibi CRO’yu kredi teminatları için kullanmadık. Para çekme işlemlerimizi çalışıyor. Herhangi bir likidite krizimiz yok ve fon toplamayacağız. Nakit akışımız pozitif.”

“Zorlu Bir Kış Bizi Bekliyor”

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden Crypto.com CEO’su Kriz Marszalek sponsorluk anlaşmaları hakkında marka bilinirliğine yatırım yapmanın şart olduğunu dile getirdi. Aksi halde 70 milyon kullanıcıya ulaşamayacaklarını hatırlatan ünlü CEO, kripto para piyasasının geleceğine dair yorumlarda bulundu. Tecrübeli isme göre Bitcoin ve kripto paralar kış döneminde zorlu koşullarla karşılaşacak: “Zorlu bir kripto kışı bekleyin, ancak Crypto.com hiçbir yere gitmiyor.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.