Altcoin Haberleri

Illuvium Token Lansman Öncesi Yükselişe Geçti!

Illuvium tokenı, NFT oyununun Epic Games'te piyasaya sürülmesinden önce büyük bir yükseliş gördü.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Illuvium tokenı, NFT oyununun Epic Games’te piyasaya sürülmesinden önce büyük bir yükseliş gördü.

Yakında çıkacak bir NFT oyunu olan Illuvium, Epic Games Store’da piyasaya sürülmeye hazırlanırken önemli bir pazar sıçramasının eşiğinde. Yakında piyasaya sürüleceğinin duyurulması, Illuvium tokeni ILV’nin değerinde bir artışa neden oldu ve bu da lansman öncesi heyecanın arttığını gösterdi.

Illuvium’un 28 Kasım’da yayınlanacak olan Beta 3: Arena testinin, oyuncuya karşı oyuncu (PVP) aksiyonuna odaklanması bekleniyor ve popüler PC oyun mağazası Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.

Image 1
Illuvium Token Lansman Öncesi Yükselişe Geçti! 3

Illuvium token önemli bir yükseliş yaşıyor

Illuvium’un varlığının, 2022 itibarıyla 230 milyonluk önemli bir kullanıcı tabanına sahip olan Epic Games Store üzerindeki etkisi hemen görüldü.

CoinGecko’dan elde edilen veriler, Illuvium tokeninin Ethereum ağındaki fiyatında hızlı ve önemli bir artış olduğunu ortaya çıkardı. Duyurudan önce ILV, token başına yaklaşık 65 dolardan işlem görüyordu ancak birkaç saat içinde hızlı bir şekilde yüzde 24 artışla 80,49 dolara yükseldi. Şu anda token fiyatı 75,5 $ olarak sabitlendi; bu, son 24 saatte yüzde 17 oranında önemli bir artışa ve son 30 günde ise yüzde 94 gibi etkileyici bir artışa işaret ediyor.

Ethereum ölçeklendirme ağı üzerine inşa edildi Değişmez Özellikle, dijital arazi NFT satışı Haziran 2022’de 72 milyon dolar değerinde satın alma elde etti. Mayıs ayında Illuvium Overworld açık dünya beta sürümünü deneyimleyen Decrypt’ten GG, görsel kalite ve dinamik hareketlerden duyduğu heyecanı dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.