Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Binance Borsasınında Listelenme Potansiyeli Bulunan Altcoin’lerin Listesi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası katılımcılarının en fazlaca merak etmiş olduğu konulardan birisi olan borsa listelenmeleridir. Binance, Coinbase, KuCoin benzer halde dev borsaların altcoin listelemeleri büyük yankı uyandırırken yatırımcıların dikkatini çekiyor. Coinko verilerine bakacak olursak, Binance sosyal medya hesaplarında yada resmi sitesinde yer verilmiş fakat borsada kendine yer bulamamış altcoin’leri inceleyeceğiz.

Olası Binance Listelemeleri

Kripto para piyasasında 11.000’i aşan altcoin bulunuyor. Bunlardan birçoğu son dönemde ortaya çıkarken, yatırımcılar bunca seçenek arasından hangisine yatırım yapacağına karar veremiyor. Binance, Coinbase benzer dev merkezi borsaların listelediği kripto paralar gündemin önüne çıkan altcoin’leri olarak lanse edilir ve listelenme haberlerinin duyulması ile oynaklık oranları büyük seviyede artar.

Coinko
Coinko

Coinko verilerine nazaran Binance toplumsal medya platformlarında boy gösteren kripto paraların başlangıcında;

Xend Finance

Covalent

Tranchess

Binance AMA etkinliğinde, bloglarında yer edinen bu altcoin’ler postansiyel listelenme adayları olarak değerlendiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Güvenilir Kripto Para Borsası Nasıl Seçilir?

Binance Listelemeleri

Tarihsel olarak Binance ve Coinbase borsalarında listelenen kripto paralar, büyük ivme yakalamış ve kazançlarını katlamıştır. Bununla birlikte Binance, finansal otoritelerle olan problemleri dolayısıyla birçok işlemini gözden geçirme stratejisi seyretme sonucu aldı. Binance’in ülkelerin finansal düzenleyicileri ile arayı düzeltme adına attığı adımlar doğrultusunda İngiltere’de lisans alarak bu lokasyonda operasyonlarını sürdürme yetkisi kazanmıştır.

Öte taraftan dünyanın dört bir yerindeki finans otoriteleri, Binance’i uyarmakla kalmamış operasyonlarını durdurma emri vermişti. CEO Changpeng Zhao’nun açıklamaları, bu aksaklıkları en kısa sürede sonuçlandırıp çözüme kavuşturmak adına olmuştur.

Bununla birlikte platformun kripto para birimi Binance Coin (BNB) piyasanın zamanı geri çekilmesinin peşinden başarıya ulaşmış bir iyileşme periyodu izleyerek fiyatını 480 dolara kadar çıkardı. BNB, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 471 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.