Bitcoin HaberleriHaberler

JP Morgan, Bitcoin Spot ETF’lerinin Yakında Onaylanabileceğini Söyledi

Wall Street'in önde gelen bankalarından JP Morgan, kripto para piyasasının merakla beklediği Bitcoin ETF'leri hakkında konuştu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Wall Street’in önde gelen bankalarından JP Morgan, kripto para piyasasının merakla beklediği Bitcoin ETF’leri hakkında konuştu. JP Morgan’ın yayımladığı bir araştırma raporuna göre, Bitcoin spot ETF’lerin 10 Ocak 2024 tarihinden önce onaylanma ihtimali bulunuyor.

JP Morgan, Bitcoin ETF’lerine yeşil ışık yaktı ve birkaç ay içinde büyük olasılıkla onaylanacaklarını belirtti. Bu açıklamalar, kripto para endüstrisi için olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Jp Morgan, Bitcoin Spot Etf'Lerinin Yakında Onaylanabileceğini Söyledi

JP Morgan, Bitcoin spot ETF’lerin onay sürecinin 10 Ocak 2024 tarihinde sonuçlanacağını açıkladı. Bu tarih, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Bitcoin ETF’leri hakkında karar verme tarihi olarak belirlenmiştir. JP Morgan, SEC’in artık bu konuda daha fazla zaman kaybedemeyeceğini ve onay vereceğini düşünüyor.

JP Morgan’ın açıklamalarıyla paralel olarak, Bloomberg analistleri de benzer bir görüş bildirdi. Analistler, Bitcoin spot ETF’lerin yüzde 90 ihtimalle onaylanacağını ve bu durumun yakın bir gelecekte gerçekleşeceğini öngördüler.

Kripto para piyasası, Bitcoin ETF haberleriyle birlikte güçlenmeye devam ediyor. Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlik dönemlerinde, Bitcoin önemli bir yükseliş yaşadı ve kısa sürede 29 bin doları aştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.