Haberler

Güney Kore, 16 Kripto Firması için Soruşturma Başlattı!

Güney Kore'deki yetkililer, yerel düzenlemeleri ihlal ettikleri için 16 kripto para şirketi için soruşturma açtı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Kore, 16 kripto firması için soruşturma başlattı. Güney Kore’deki yetkililer, yerel düzenlemeleri ihlal ettikleri için 16 kripto para şirketi için soruşturma açtı.

Art niyetli kişiler, yasal sistemdeki ve kripto işindeki kusurları istismar ederek yasadışı faaliyetlere yöneliyor. Güney Kore hükümeti geçtiğimiz günlerde borsaların etik olmayan pazarlama ve reklamcılık uygulamalarına giriştiğine inandığı için bir soruşturma başlatacağını açıkladı. 16 kripto para şirketi, yasa dışı davranış iddiaları nedeniyle tehlikede.

Güney Kore, 16 Kripto Firması Için Soruşturma Başlattı!

Güney Kore, 16 Kripto Para İşletmesine Soruşturma Açtı

Güney Kore’nin kara para aklamayla mücadele otoritesi, gerekli yasal izinler olmadan orada faaliyet gösterdiği iddiasıyla 16 kripto para şirketi tarafından takip ediliyor.

Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu’nun (FSC) Kore Mali İstihbarat Birimi’ne (KoFIU) göre, şirketler kripto para birimini pazarlıyor ve Korelilere uygun şekilde kayıt olmadan hizmet veriyor.

KuCoin, MEXC, Phemex, XT.com, Bitrue, ZB.com, Bitglobal, CoinW, CoinEX, AAX, ZoomEX, Poloniex, BTCEX, BTCC, DigiFinex ve Pionex işletmelerinin her biri maksimum 38.000 dolar veya 5 yıl hapis cezasına çarptırılabilir. Ek olarak, ülke şirketlerin borsa işlemlerini askıya alacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.