HaberlerAltcoin Haberleri

Kanada Merkezli Sağlık Şirketinden Yüklü Miktarda Shiba Inu (SHIB) Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kanada merkezli çevrimiçi sağlık şirketi Ask The Doctor, Twitter hesabından yaptığı duyuruda1,5 milyon dolar değerinde Shiba Inu (SHIB) aldığını açıkladı. Şirket aynı zamanda Shiba Inu’yu ödemelerde kabul edecek.

SHIB Token Artık Sağlık Sektöründe

Popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu, son zamanlarda birçok şirket tarafından ödeme yöntemi olarak kabul ediliyor. Her geçen gün artan Shiba Inu popülaritesi artık sağlık sektöründe de görülüyor.

Toronto merkezli çevrimiçi sağlık şirketi olan Ask The Doctor, Twitter hesabında yayınlanan bir duyuruya göre bilançosuna 1,5 milyon dolar değerinde Shiba Inu eklediğini duyurdu.

Sağlık şirketinin web sitesinden edinilen bilgiye göre şirket önümüzdeki üç gün içinde sağlık ortaklarıyla birlikte Shiba Inu‘yu kabul etmeye başlayacak. Şirket hali hazırda müşterilerin ABD ve Kanada’daki belirli hizmetler için en büyük şaka para birimi olan Dogecoin ile ödeme yapmasına izin veriyor.

Toronto merkezli sağlık şirketi 2010 yılında kuruldu ve müşterilerinin metin mesajları veya video akışı yoluyla tıp uzmanlarıyla bağlantı kurmasını sağlıyor. Ayrıca şirketin kurucu ortakları arasında eski NBA oyuncusu Israel Idonije ve eski NBA yıldızı Dikembe Mutombo da bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Kripto Paraları Benimseyen İlk Sağlık Şirketi

Şirketin geçmişine baktığımızda özellikle 2016 yılında Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlaması, Ask The Doctor şirketini dünya çapında kripto parayı benimseyen ilk sağlık şirketi haline getirdi.

Öte taraftan şirketin şaka kripto para birimini ödeme yöntemlerine eklemesinin ana nedeni, hassas tıbbi verileri paylaşan müşterilere daha fazla gizlilik sunmaktı.

SHIB Token Shiba Inu Son Durum

Dogecoin katili Shiba Inu, geçtiğimiz Salı günü San Francisco merkezli kripto para borsası Kraken’de işlem görmesinin ardından %30 değer artışı kaydetti.

Fakat Shiba Inu fiyatı geçtiğimiz günlerde yeni bir düzeltme yaptı ve fiyat 0.000054 dolar seviyelerinden 0.000041 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Shiba Inu, yazının kaleme alındığı an itibarıyla CMC verilerine göre son 24 saatte %3.31 düşüş yaşadı ve şu anda 0.0000434 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.