Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Analisti Yükselişe Geçmesini Beklediği Web 3.0 Altcoin Listesini Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para analisti CryptoJon, son dönemlerin ilgi odağı Web 3.0 coin ve projelerinde yükseliş beklediği altcoin listesini paylaştı. CryptoJon, yakın tarihli Youtube videosunda Yükselişe Geçmesini Beklediği 8 Web 3.0 Altcoin’i aboneleriyle paylaştı.

Flux (FLUX)

Analistin listesindesinde ilk sırada bulunan altcoin Flux’tur (FLUX). FLUX, ölçeklenebilir merkezi olmayan bulut altyapısının yeni neslidir. Uygulamalarınızı aynı anda birden çok sunucuda geliştirmeniz, yönetmeniz ve oluşturmanız yeterlidir. Web 3.0, Dapps ve daha fazlası için hazır.

Flux Ecosystem, birlikte çalışabilir, merkezi olmayan, AWS benzeri bir geliştirme ortamı sunan, tamamen işlevsel bir merkezi olmayan bilgi işlem hizmetleri ve hizmet olarak blok zinciri çözümleri paketidir.

Flux, yeni bir bulut altyapısı, ancak merkezi olmayan bir bulut sunar. Herkes bir web 3 uygulamasını çok kolay ve özgürce dağıtabilir ve bu nedenle, merkezi bir bulut üzerinde bulunan makineleri kullanmak yerine, makinelerinin bilgi işlem gücünü sağlar ve sunucuların rolünü yerine getirir.

Flux ağı, kendi merkezi olmayan işletim sistemi uygulamasını kullanır ve iş kanıtının mutabakatı ile bir blok zinciri üzerinde çalışır. akı potansiyel olarak en popüler web 3.0 bulut çözümü haline geliyor , bu yüzden listede ilk sırada yer alıyor.

Helyum (HNT)

Analistin listesinin ikinci sırasında Helyum (HNT) bulunuyor. Helyum, Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazları için merkezi olmayan, blok zincirle çalışan bir ağdır. Temmuz 2019’da başlatılan Helyum ana ağı, düşük güçlü kablosuz cihazların birbirleriyle iletişim kurmasına ve düğüm ağı üzerinden veri göndermesine olanak tanır.

Helyum, internetin merkezi olmayan bir versiyonunu oluştururken, merkezi olmayan bir güce ihtiyacınız olan internete erişmek için hala ilk adımdır.

Helium’un projesi, internete erişim sağlamak ve herkesin erişebileceği merkezi olmayan bir mimari sunarak internet servis sağlayıcılarıyla rekabet etmek.

Bir blok zinciri tarafından yönetilir ve herkesin evde bir etkin nokta kurarak katılabileceği açık bir ağdır. Kullanılan bant genişliğini bağlamak isteyenler, tüketimlerine göre küçük bir miktar ödeyecek ve etkin noktaları olan katılımcılar, sisteme verdikleri hizmetler karşılığında HNT alacaklardır.

The Graph (GRT)

Listedeki üçüncü altcoin ise The Graph (GRT). Graph, hem DeFi hem de daha geniş Web 3.0 ekosistemindeki birçok uygulamaya güç sağlayan, Ethereum ve IPFS gibi ağlar için veri sorgulamak için bir indeksleme protokolüdür. Uygulamaların blok zinciri verilerini almak için GraphQL kullanarak sorgulayabileceği, alt grafikler adı verilen açık API’leri herkes oluşturabilir ve yayınlayabilir.

Çoğu merkezi olmayan uygulamanın, blok zincirinden gelen çok sayıda bilgiyi kullanabilmesi ve bunlardan etkin bir şekilde yararlanabilmesi gerekir. Organize indeksleri çıkarmak ve ardından talep üzerine verilere başvurmak gerekir. Bu, tam olarak bu The Graph konseptiyle büyük satın almalar yapmanıza izin veren şeydir, çünkü farklı blok zincirinin üstünde bir tür indeksleme ve organizasyon bilgi katmanı oluşturmanıza izin verir.

Graph, önümüzdeki birkaç yıl içinde katlanarak artmaya devam edecek ve bu yüzden bahsedilmesi gereken üçüncü altcoin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Web 3.0 Nedir, Web 3.0 Coin’leri Hangileridir?

Chainlink (LINK)

Analistin listesinde kripto hayranları arasında popüler olan Chainlink de (LINK) yer alıyor. Chainlink, evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmeler sağlayan bir blok zinciri soyutlama katmanıdır. Merkezi olmayan bir oracle ağı aracılığıyla Chainlink, blok zincirlerinin harici veri beslemeleri, olaylar ve ödeme yöntemleri ile güvenli bir şekilde etkileşime girmesine izin vererek, karmaşık akıllı sözleşmelerin baskın dijital sözleşme biçimi haline gelmesi için ihtiyaç duyduğu kritik zincir dışı bilgileri sağlar.

Arweave (AR)

Listedeki bir sonraki altcoin Arweave (AR). Arweave, verilerin süresiz olarak depolanması için bir platform sunmayı amaçlayan merkezi olmayan bir depolama ağıdır. Kendisini “asla unutmayan topluca sahip olunan bir sabit disk” olarak tanımlayan ağ, öncelikle “permaweb”i barındırır.

Kullanıcılar, dosyaları ağda kalıcı olarak depolamak için belirli bir miktarda AR belirteci ödemek zorundadır. Dosyalar, ağdaki katılımcıların makinelerinde şifrelenir ve soyut bir şekilde saklanır ve daha sonra depolama alanlarının sağlanması karşılığında ödüllendirilir.

Theta (TETA)

Listedeki bir sonraki altcoin Theta’dır (THETA). Theta, video akışı için özel olarak oluşturulmuş, blok zincirle çalışan bir ağdır. Mart 2019’da başlatılan Theta ana ağı, kullanıcıların bant genişliğini ve bilgi işlem kaynaklarını eşler arası temelde paylaştığı merkezi olmayan bir ağ olarak çalışır. Proje, YouTube’un kurucu ortağı Steve Chen ve Twitch’in kurucu ortağı Justin Kan tarafından tavsiye ediliyor.

Theta, internette video içeriğini tüketme şeklimizde devrim yaratabilecek merkezi olmayan bir video dağıtım ağı sunarak web 3.0’ün  temel parçalarından biri haline geldi.

Nervos Network (CKB)

Analistin bahsettiği bir sonraki altcoin, Nervos Network (CKB). Nervos Ağı katman 1’dir, iş kanıtı genel blok zinciri protokolüdür. Bildirildiğine göre, akıllı sözleşmeler ve katman 2 ölçekleme sağlarken herhangi bir kripto varlığının Bitcoin’in güvenliği, değişmezliği ve izinsiz doğası ile depolanmasına izin veriyor.

CKB belirteci bir depolama birimi olarak kullanılır. Bu nedenle, uygulamalar tarafından blockchain kullanımına ne kadar çok talep olursa, CKB tokeni o kadar çok talep edilecek ve değeri o kadar artacaktır. Daha genç ve daha az bilinen bir proje olduğundan tüccarlar için daha riskli. Ancak Nervos başarılı olursa, önümüzdeki beş yıl içinde gerçek kriptonun ilk 20’sinde, hatta ilk 10’unda yükselecek.

Brave (BRAVE)

Listedeki son altcoin ise Brave (BRAVE).  Brave, topluluk çalışmasına dayalı, Defi, NFT telif hakkı, çevrimiçi oyunlar vb. kapsayan entegre bir projedir. Eşsiz token tutma BNB dağıtım mekanizması ve BNB Piyango mekanizması, ilginç bir şekilde daha istikrarlı bir gelir elde etmenizi sağlayabilir.

Brave’i kullanan kullanıcılar, ya tüm reklamları gizleme ya da bazılarını gösterme ve jetonla ödüllendirilme arasında seçim yapabilir.

Cesur bir reklam ağıdır ve bunu varsayabiliriz. Brave’in ne kadar çok kullanıcısı varsa, o kadar çok reklamveren göstermek isteyecektir. Bu nedenle, jeton ne kadar fazla değer artışı görecektir. Brave, kurulum yapılmadan herhangi bir reklamı olmayan bir tür web 3.0 hazır tarayıcıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.