Bitcoin HaberleriHaberler

Michael Saylor’a Göre Bitcoin Bu Nedenlerden Dolayı Düştü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, kripto para piyasasının çökmesine neden olduğuna inandığı farktörleri açıkladı.

Bitcoin’in Düşüş Nedenleri?

Kripto topluluğunun en önde gelen isimlerinden biri olan Bitcoin savunucusu Michael Saylor, geçtiğimiz günlerde yeni bir röportaj için Bloomberg’e konuştu. Saylor’a göre sebeplerden biri düzenleyici belirsizlikleri. Saylor konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Burada çok fazla hareket olduğuna inanıyorum.” Kripto ekosisteminin tamamına baktığınızda, özellikle Stabil paralar ve jetonlar söz konusu olduğunda ve bunların menkul kıymet olup olmadığı konusunda çok fazla düzenleyici belirsizlik göreceksiniz. Ve bu bir endişe kaynağıdır.

Bu durumda çok fazla güç var. 20x’e kadar kaldıraçla işlem yapabileceğiniz bir dizi kripto borsası var. Bu kripto borsalarında ayrıca çok sayıda çapraz teminatlı token bulunur. Bu ve merkezi olmayan finans [DeFi] borsaları ile 20 kattan çok daha fazla kaldıraç elde edebilirsiniz. Oynaklığın ikinci kaynağı da bu.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Michael Saylor: Bitcoin Alımlarına Devam Edeceğiz ve Satmayı Düşünmüyoruz

BTC, 34.000 Doları Gördü

ABD pazarlarındaki ciddi kayıpların kripto pazarlarına sıçramasıyla birlikte Bitcoin, dün akşam başlattığı keskin düşüş trendini sürdürüyor. Bitcoin, dün akşamdan bu yana kilit destek bölgelerini birer birer kırdıktan sonra 34.000 dolara düştü. Son 24 saatte %8 değer kaybeden Bitcoin, son çöküş dalgasından bu yana 69.000 dolarlık zirvesinden kabaca %50 düştü. Birçok önde gelen altcoin, son 24 saat içinde %25’e varan ciddi düşüşlere tanık olurken, Ethereum %15 kaybetti.

Btcusdt
Btcusdt

Yazma sırasında, Bitcoin 35.987 dolardan işlem görüyordu ve Ethereum 2.506 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.