Ekonomi

ABD, Kripto Para Düzenlemelerinde Aşama Kaydetti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzun zamandır tartışıla gelen kripto para düzenlemeleri yeniden gündeme gelmeye başladı. Birçok ülke düzenleme çalışmalarını hızla yürütürken son olarak bu konuda ortaya atılan iddia dikkat çekici görünüyor. Bilindiği üzere ABD‘de bir süredir tartıılan konuların başında kripto para düzenlemeleri geliyor. Ortaya atılan iddia da Biden yönetimi, kripto düzenlemesine bütüncül bir yaklaşım oluşturabilecek bir yürütme emri hazırladı.

Biden yönetiminin Kripto Para Düzenleme Çalışmaları!

Bloomberg tarafından edinilen bilgilere göre, düzenleme çalışmalarında federal kurumların kripto para birimi endüstrisinin çeşitli alanlarını incelemesini ve bu alanlarda tavsiyeler oluşturmasını sağlayacak. Özellikle bu düzenleme, mali düzenleme, ekonomik yenilik ve ulusal güvenlik benzer halde alanlarla ilgilidir. Yürütme emri, şu ana kadar kripto paraları gözden kaçıran departmanlara bu konularla ilgilenmeleri için baskı meydana getirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paraların Geleceği Ne Olacak?

Beyaz Saray ek olarak kuralları denetlemek için bir “kripto yetkilisi” atayabilir. Bloomberg’e göre, yürütme emrinin yayınlanıp yayınlanmayacağına hala karar verilmedi, sadece Biden yönetimi sonuçtan bağımsız olarak genel bir kripto stratejisi açıklayacak. Beyaz Saray haberler hakkında yorum yapmadı, Bloomberg’in kaynakları ise isimsiz kaldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.