HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu Yatırımcılarını Sevindiren Gelişme: SHIB Yakım Portalı Başlatıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu yatırımcılarını sevindiren gelişme: SHIB yakım portalı başlatıldı. Yakım portalı Shiba Inu (SHIB) tarafından oluşturuldu. Shiba Inu yatırımcıları artık dolaşımdaki arzı azaltarak pasif gelir elde ederken tokenları sonsuza kadar yok edebilicek

En ünlü meme coinlerden biri olan Shiba Inu (SHIB), SHIB yatırımcılarının hala pasif gelir elde ederken token yakmalarına izin veren bir yakım mekanizmasını açıkladı.

Shiba Inu Yakım Portalı

Shiba Inu Yakım Portalı
Shiba Inu Yakım Portalı

Shiba Inu yakım portal geçidi, kullanıcıların bir yakım adresine SHIB belirteçleri göndermesine izin veren bir özelliktir. Bu, SHIB’nin artık paraya çevrilemeyeceği bir cüzdandır, yani oraya gönderilen tokenlar geri alınamaz.

Teorik olarak, bu yatırımcılar için avantajlı olabilir. Nadir bir varlık, genellikle sonsuz arz veya yüksek enflasyon oranlarına sahip olana tercih edilir. Tabii ki, bunların hiçbiri garanti değil ve sadece spekülatif. Sabit veya azalan bir arz her zaman daha büyük bir değer anlamına gelmediğinden, yanan portal geçidinin sonucu bilinmemektedir.

Yakım Portalını Kullananlar Ödüllendirilecek

Ekip, SHIB token  yakmak isteyen kullanıcılara potansiyel bir pasif gelir kaynağı şeklinde bir teşvik sunuyor. SHIB’i yakanlara, kurallara göre bir BurntSHIB token  verilecek. RYOSHI tokeni, yakım işlemini gerçekleştiren kullanıcılara verilecektir. BurntSHIB token sahipleri, tüm RYOSHI işlemlerinin yüzde 0.49’unu alacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.