HaberlerAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

Vitalik Buterin’den, Ethereum Ağı Yüksek İşlem Ücretlerine Kısa Vadeli Çözüm!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ve Ansgar Dietrichs, yaklaşık üç gün önce EIP-4488 olarak adlandırılan teklifi (Ethereum iyileştirme önerisi)  Github sistemine aktardı.

Ethereum Yüksek İşlem Ücretlerine Kısa Vadeli Çözüm

Vitalik Buterin ve Dietrichs tarafından aktarılan Ethereum İyileştirme Önerisi ile katman 2’de yaşanan işlem ücretlerine kısa vadeli çözüm bulunması bekleniyor. Yapılacak güncelleme, toplama maliyetinde yaklaşık 5 kat azaltmayı hedeflerken her slot yaklaşık 1 MB teorik sınırı olan bir blokta ne kadar verinin bulunabileceğine dair sınır ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Hard Fork (Sert Çatallanma) Nedir?

İyileştirme ile Tıkanıklık Sorunu Çözülüyor!

Vitalik Buterin, tıkanıklık sorunlarını gidermek adına orthodox parçalamayı uygulama çabalarının, Altair hard fork‘unun kullanıma sunulmasıyla benzer bir süre alması gereken standart kod değişikliği ile kademi olarak başlatılabileceğini aktardı.

Parçalama kavramı, geleneksel veritabanlarından ödünç alındı ve trafik sıkışıklığını azaltmak için otoyoldaki şerit sayısını artırmaya benzer şekilde bir veri tabanının yatay ölçeklendirilmesine atıfta bulunur. Ethereum ağı şu anda oldukça sıkışık ve gas ücretlerine yol açıyor. İşlem maliyeti, işlem eylem fiyatının gas maliyetiyle ve dolar cinsinden Ethereum fiyatının çarpımına eşittir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.