HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Son 6 Ayda En Çok Aranan Kripto Paralar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, birçok kripto para biriminin rekor fiyat seviyelerine yükseldiği bir yıl oldu. Ekim ayı ile birlikte son bulan genel düşüş trendi son günlerde ilginin şaka kripto paralara kaymasıyla yeniden başladı. Dönem dönem değişen kripto para aramaları son 6 ayda ne şekilde? Gelin birlikte inceleyelim…

Son 6 Ayda En Çok Aranan Kripto Paralar

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), Google Türkiye aramalarında da liderliği kimseye bırakmıYor. Türk yatırımcıları tarafından en çok aranan kripto para birimi olan  Bitcoin‘i (BTC) piyasa hacmine göre en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) takip ediyor.

Bitcoin ve Ethereum’un aranma performansı pek de sürpriz olmasa gerek çünkü bu iki kripto para birimi hem popülerlik açısından hem bilinirlik açısından hem de fiyat performansı açısından tüm dünyada başı çekiyor. Bunların yanında Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) şaka kripto para birimlerine de ilgi gösterdikleri görülüyor. Listenin 5. sırasını popüler kripto para birimi Ripple (XRP) alıyor.

Bu verilere göre Türk kripto para yatırımcıları hızlı kazanç sağlayan kripto paralar ile ilgilendiklerini söyleyebilriz.

En Çok Aranan Kripto Paraların Son Durumları

Türk yatırımcılarının son 6 ayda en çok aradığı kripto paralar içinde en hızlı artış kaydeden varlık Shiba Inu (SHIB) oldu.  Önceki gün başlayan genel  piyasa düzeltmesi bugün yerini artışa bıraktı. Son 6 ayda en çok aranan kripto paraların fiyat durumuna aşağıdan bakabilirsiniz.

Lider kripto para birimi Bitcoin son 24 saatte yaklaşık olarak %5 artış kaybederek 61.054 dolar seviyelerine yeniden yükseldi.

                                                                          [ccpw id=”9919″]

Bitcoin’in yanı sıra lider altcoin Ethereum (ETH) son 24 saatte yaklaşık olarak %5 artış kaydederek 4.163 dolardan işlem görüyor.

                                                                            [ccpw id=”9996″]

Şaka kripto para severlerin ilk göz ağrısı Dogecoin, gösterdiği performansla %30 artışla 0.300 dolar seviyesine yükseldi.

                                                                            [ccpw id=”10127″]

Son zamanların en popüler şaka para birimi Shiba Inu, sıfır atma çalışmalarını sürdürüyor. SHIB fiyatı son 24 saatte %40 artışla 0.00007425 seviyesinden işlem görüyor.

                                                                            [ccpw id=”10110″]

Popüler kripto para birmi Ripple (XRP)  son 24 saatte yaklaşık %5 artış göstererek 1.06 dolardan işlem görüyor.

[ccpw id=”10144″]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.