Editörden SeçmelerKripto Rehber

Süper Trend Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Süper trend göstergesinin ne olduğuna ve nasıl kullanıldığına bir göz atalım.

Süper Trend Nedir?

Adından da anlaşılacağı gibi, Hareketli Ortalama ve MACD gibi bir trend takip göstergesidir. Süper Trend Göstergesi, devam eden trendlerin doğru bir şekilde yorumlanmasını sağlar. Trend yönü çizelgelerinde güvenilir sinyaller sağlar.

Süper Trend Nedir? Nasıl Kullanılır?

Süper Trend Nasıl Kullanılır?

Her göstergede olduğu gibi Süper Trend Göstergesi de %100 doğru sonuçlar üretmeyecektir. Bu nedenle bu göstergeyi RSI, MACD ve Bollinger Bantları gibi göstergelerle kullanmak daha doğru sonuçlar verecektir. Ayrıca, net bir trendin olmadığı grafiklerde kolayca yanlış sinyaller üretebilir. Bu nedenle, bir trend çizgisinin çizilmesi belirli bir trendin varlığından bahsedebiliyorsa, süper trend göstergesi kullanılmalıdır.

Göstergenin çizgileri ve sinyalleri mum çubuklarının altında veya üstündedir. Süper trend çizgisi fiyat çubuğunun altında biterse, satın alma sinyali olarak yorumlanır. Ancak, süper trend çizgisi fiyat çubuğunun üzerinde biterse, satış sinyali olarak yorumlanır. Dakika çizelgelerinden günlük veya aylık çizelgelere kadar herhangi bir zaman diliminde kullanılabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.