Altcoin Haberleri

TRB’de Hızlı Yükseliş: İki Ayda Yüzde Yüz Artış!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası son zamanlarda oldukça hareketli bir dönem geçiriyor. Piyasa koşulları, birçok altcoin’in yükselmesine katkıda bulunuyor. Ancak aralarından bazıları, diğerlerinden ayrışarak dikkat çekici yükselişlere imza atıyor. Bu sansasyonel yükselişlerden biri de Tellor (TRB) tarafından gerçekleştirildi.

Tellor (TRB), 25 Ağustos tarihinde 10 dolar seviyelerinde işlem görürken, iki ayın ardından 25 Ekim itibariyle 110 dolara kadar yükseldi. TRB’nin bu iki aylık yükselişi, %1100’lük bir artışa denk geliyor. Daha önce düşecek denilen TRB, balinaların etkisiyle yükselişini sürdürüyor.

Ekran Resmi 2023 10 25 11.08.53

Son günlerde dikkat çeken kripto para birimi Tellor (TRB), balinaların desteğiyle büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Lookonchain adlı bir grup, toplam TRB arzının %30’unun üzerinde bir kısmını ellerinde bulundurduklarını ve hiç satış yapmadıklarını belirtti. Balinaların TRB üzerinde yaptıkları manipülasyon, TRB’nin iki ay içerisinde %1100’lük bir yükselişe ulaşmasını sağladı.

Tellor (TRB), son iki aylık süre zarfında 15 milyon dolarlık piyasa değerinden 236 milyon dolarlık bir piyasa değerine yükseldi. Bu yükselişle birlikte TRB, piyasa değerine göre en iyi 150 kripto para birimi arasında yer aldı. TRB’nin keskin yükselişi, dolaşımdaki arzın sınırlı olmasından ve balinaların ellerinde tuttuğu TRB’nin satışa çıkarılmamasından kaynaklanıyor.

Trb Piyasa Değeri

Tellor’ın arkasındaki kripto projesi, artan ilgi ve hacimlerle birlikte ekosistem girişimlerini hızlandırmış durumda. Tellor, Manta ağına entegrasyon kurduğunu da duyurdu. Projenin büyümesi, ekibin de daha fazla heyecanlanmasını sağladı.

Kripto para piyasası, TRB’nin ne zaman düşeceğini merak ederken, TRB’nin her geçen gün daha da yükselmesi dikkat çekiyor. Ancak TRB’nin yükselişi, balinaların satış baskısı oluşturma potansiyeli nedeniyle yakın bir zamanda sonlanabilir. TRB’nin şişmiş fiyat yapısı, ellerinde büyük miktarda TRB bulunduran balinaları satış yapmaya teşvik edebilir.

Olası bir keskin düşüş durumunda, TRB panik satışlarını tetikleyebilir. Bu düşüşte para çıkışının hızlı olmasıyla birlikte TRB’nin fiyatı kısa sürede %50’den fazla düşebilir. Bu nedenle kripto yatırımcılarının TRB’ye yaklaşırken dikkatli olmaları önemlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.