HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Analist Bu 3 Altcoin’de Patlama Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının popüler analistlerinden Michaël van de Poppe, kripto para ekosisteminin en kıdemlilerinden olan  Litecoin (LTC) ve iki ayrı altcoin’de patlama beklediğini açıkladı.

Litecoin  (LTC) Yüzde 200’ün Üzerinde Artabilir!

Ünlü analist yaptığı son açıklamalarda, kıdemli altcoinlerden olan Litecoin‘in mevcut piyasa döngüsü sona ermeden önce potansiyel olarak %286’lık bir ralliye başlayabileceğini açıkladı. Öyle ki analist, Litecoin’in bir sonraki boğa döngüsüne doğru hareket ettiğini ve Fibonacci uzantısının burada bir kez daha gerçekleştiğini belirtti.

Michaël van de Poppe‘e göre LTC’nin ilk hedef fiyatı 600 dolar, ikinci hedefin ise 1.000 dolar olduğunu dile getirdi.

Litecoin ile ilgili yaptığı açıklamalarda analist,

“Bu yüzden evet, özellikle bize sağladıkları yapı göz önüne alındığında, bu eski altcoinler konusunda çok iyimserim.” sözlerini kullanıyor.

OMG Network ve ICON (ICX) Fiyatları Patlayabilir!

Kripto strateji uzmanı Ethereum’da güvenli ve hızlı transferler için kurumsal bir çözüm olan OMG Network‘ü de (OMG) takipte olduğunu ifade ediyor. Analist, OMG Network, 0.00024 BTC’de yani yaklaşık olarak 16.10 dolarlık bölgede destek bulduğu sürece Bitcoin’e (OMG/BTC) karşı %108’lik bir ralli başlatabilir.

Analist bu bölgenin OMG için çok önemli olduğunu ve bu bölgede kalınması halinde rallinin OMG için de başlayacağını ifade ediyor.

Analistin radarındaki bir diğer kripto para ise hibrit blok zinciri platformu ICON (ICX). Van de Poppe, ICON’un Bitcoin (ICX/BTC) karşısında %65’lik bir ralli için hazırlandığını ve paritenin 0.000053 BTC’deki (3.55 $) güçlü direncine yükselmeye hazır olduğunu söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.