Altcoin HaberleriHaberler

Ünlü Analistin 1000 Kat Artmasını Beklediği Card.Starter (CARDS) Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü kripto kripto para analisti Craig Percoco bir sonraki altcoin boğası başlamadan artış beklediği altcoin projesini açıkladı. Şuan düşük market değerine sahip olan bu altcoin çok az sayıda kişi tarafından biliniyor. Keşfedilmeyi bekleyen bu kripto para projesi için Analist Percoco %1000’e kadar artış beklediğini belirtti.

Cardano için sigortalı şekilde hızlandırıcı hizmeti veren Card.Starter (CARDS) erken dönem Cardano projelerine erişime imkan sağlayıcı görevi yapacak. Cardano güncellemesiyle beraber Cardano  ağının akıllı sözleşmeler için daha uyumlu hale geleceği eylül ayı itibariyle Card.Starter (CARDS) projesini daha sık duyacağız şeklinde yorumlanıyor.

Proje, CARDS sahiplerine Cardano projelerinin başlangıç ​​turlarına ve ön satışlarına erken erişim imkanı tanıyor. Ünlü analiste bakılırsa Card.Starter (CARD)’ı kullanarak, Cardano (ADA) ağı üstünde inşa edilen yeni projelere erişim sağlanabilecek.

ERC-20 ağı vesilesiyle erken yatırım yapma imkanı sunan bu platformun şu an averaj 100 milyon dolar piyasa kıymeti bulunuyor. ATH noktasından %60 geri çekilen Card.Starter (CARDS) yazımızın kaleme alındığı anki fiyatı 31,92 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Card.Starter (CARDS) Nedir?

Card.Starter (CARDS), “Projelerin topluluk oluşturmasına ve Cardano (ADA) ağında başarıyla gösterilen kripto tokenların erken dönem yatırımcı bulmasına olanak elde eden Card.Starter (CARD) ciddi bir potansiyel taşıyor”.

Card.Starter (CARDS) sahipleri Cardano tabanında hizmet verecek yeni kripto para projelerinin “garantili” yatırımcısı olabilecek. özetleyecek olursak Card.Starter (CARDS) sahiplerinin yeri çok önceden ayrılabilecek ve ön satışlardan son aşamada ucuz olarak token toplayabilecekler. Bu işi icra eden fazlaca sayıda coin listeleme projesi bulunuyor. Card.Starter (CARDS) ise Cardano (ADA) ağına odaklanıyor.

Üstelik likiditenin otomatik kilitlenmesi hususu isteğe bağlı bir opsiyon olacak. Yeni projelere markalaşma yolunda destek sağlayacak olan Card.Starter (CARDS) kendi tokenlarını tutan yatırımcılarına da böylesi bir ayrıcalık tanıyacak. Tüm bunlar gelişme potansiyeli yüksek olan Cardano (ADA) blockchain’i için ciddi fırsatlar sunması bekleniyor.

UYARI: Elbette tüm kripto paralar gibi  Card.Starter (CARDS) projesi de risk taşımaktadır.  Proje sahipleri fişi çekip gittiğinde zararlarınızı Analist Craig Percoco gibi isimler telafi etmez. Bu yüzden çok dikkatli olmanızda yarar var yazımızda belirtiğimiz veriler bilgilendirme amacı taşır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir

Card.Starter (CARDS) Nereden Satın Alınır?

Card.Starter ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar  Gate.io, Uniswap ve BKEX  gibi Listeleme yapan borsalardan bulabilirsiniz Aşağıdaki tabloda Card.Starter borsa değerlerine bakabilirsiniz.

Coi̇nmarketcap
Coi̇nmarketcap

Card.Starter (CARDS)  Kaç TL?

Card.Starter kaç tl, Card.Starter fiyatı, Card.Starter kaç dolar gibi sorularınızı Coinmarketcap sitesi üzerinden aldığımız verilere göre  cevaplandıracağız.

21 Ağustos 2021 Card.Starter fiyatları;

1 Card.Starter kaç TL   sorunuzun cevabı 271,10TL
1 Card.Starter kaç dolar sorusunun cevabı 31,92 Dolar‘dir.
1 Cardstack kaç Euro sorusunun cevabı 27,29 Euro‘dur.

Card.Starter 24 saatlik işlem hacmi $6.701.581 dolar. Anlık market sıralaması 2681’dir.

Craig Percoco’nun Card.Starter (CARDS) konuşmasının tamamına erişmek için buraya tıklayın.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.