Metaverse Haberleri

Metaverse Oyununda Akışı Bozmayan Sanal Reklamlar Gösterilecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse şirketlerinden LandVault, reklamcılık sektörüne yeni bir boyut kazandırmak için harekete geçti. Geçen sene dünyanın en popüler teknolojik girişimlerinde biri olarak karşımıza çıkan metaverse, kısa sürede büyük ilgi toplamıştı. Ancak ayı piyasasına giren kripto paralarla birlikte metaverse projeleri de düşüş yaşadı. Meta şirketi, sanal dünya çalışmaları yüzünden çok ciddi zarara uğrasa da bu alandaki girişimlerden vazgeçmeyeceğini duyurdu. Pek çok teknoloji ve kripto para şirketi metaverse odaklı çalışmalarında kısıtlamalar yaptı. Tüm bu sürece rağmen geleceğin en önemli unsurlarından olan sanal gerçeklik ve metaverse alanına yönelik girişimler devam etti.

LandVault Reklam Entegrasyonu Yapacak

Landvault

Kripto odaklı metaverse şirketi LandVault, reklam dünyasına yeni bir soluk getirmek için harekete geçti. Şirketin metaverse alanında önde gelen şirketlerden Decentraland (MANA) ile ortaklık kurması şimdiden sektör takipçilerini hızlandırdı. LandVault, bu ortaklık apsamında reklamları sanal dünyanın sürükleyiciliğini bozmadan görüntüleme imkanı sunacak. ICE Poker adı verilen yeni girişim ile birlikte metaverse evrenine reklam entegrasyonları da yapılabilecek.

ICE Poker, tanıtıldıktan kısa bir süre sonra en gözde metaverse platformlarından Decentraland üzerinde popülerlik kazandı. Kripto araştırma şirketi Messari raporuna göre ICE Poker oyunu günlük yaklaşık 8 bin oyuncu çekmeyi başarıyor. Metaverse oluşturucuları ve reklam platformu LandVault, poker oyununa reklam entegrasyonu başlatmak için harekete geçti. Decentral Games ile ortaklık kuran şirketin bu alana yatırım yapmayı sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.