Ethereum Haberleri

Binance Ethereum PoW madencileri için müjdeyi verdi: 29 Ekim’e kadar ücretsiz!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum (ETH) ağı, 15 Eylül tarihinde başarıyla tamamlanan Merge güncellemesinin ardından Proof of Work (PoW) mekanizmasından Proof of Stake (PoS) mekanizmasına geçti. Böylece Ethereum ağında madencilik işlemleri için devir kapandı ve yeni bir sayfa açıldı. Ağdaki enerji tüketimini yüzde 99,9 oranda düşürmesi beklenen bu geçişle birlikte Ethereum PoW (ETHW) ise ağı devam ettirdi. Merge ile birlikte madencilerin en uğrak adresi haline gelen Ethereum PoW, artık Binance madencilik havuzunda kazılabilecek.

MERGE SONRASI MADENCİLER ETHW’YE YÖNELDİ

Merge Sonrasi Madenciler Ethwye Yoneldi

Ethereum ağında Merge (Birleşme) başarıyla tamamlanırken, aynı zamanda ağda bölünme de gerçekleşti. Tüm ağ başarılı şekilde PoW mekanizmasından PoS mekanizmasına geçiş yaptı ve geçişin ardından madencilere duyulan ihtiyaç da ortadan kalktı. Geleneksel yöntemler ile madencilik faaliyetlerine devam etmek isteyenler, ETHW ağında kalmayı tercih etti. Ağ yapısındaki gelişmeler ile ETHT, kullanıcılara sunduğu olanakları da genişletti. Bu olanaklarda, cüzdan varlıklarında kullanılabilecek olması da dikkat çekti.

BINANCE’TAN DUYURU GELDİ

Binancetan Duyuru Geldi

Atılan adımların ardından Binance’tan kritik bir duyuru geldi. Binance yaptığı duyuruda, ETHW madencilik havuzunu başlattığını ve kısa bir süre için havuz ücreti talep edilmeyeceğini bildirdi. Madencilerin ilgisini çekmek isteyen Binance, söz konusu madencilik promosyonunda, 29 Ekim tarihine kadar madencilik işlem ücreti talep etmeyecek. Binance tarafından yapılan duyuruda,””Binance Pool’da ETHW’yi desteklememiz, ETHW’nin listelenmesini garanti etmez” ifadelerine de yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.