Altcoin HaberleriHaberler

Metrikler Chainlink (LINK) İçin Neyi Gösteriyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Chainlink, son zamanlarda diğer tüm DeFi coinleri içinde iyi bir yükseliş performansı sergileyebilmek adına büyük bir fiyat mücadelesi veriyor. LINK, kısa bir süre önce iyi bir performansla 29 dolar direncini kontrol ederek 6 Eylül’den bu yana ilk kez 30-32 dolar fiyat bandına yükseldi ve umutların sürdürmeye devam etti.

Olası Bir LINK Rallisinin Tetikleyicisi Ne Olabilir?

Yazının yazıldığı an itibariyle, CoinGecko verilerine bakılırsa piyasa değeri bakımından en büyük 14. altcoin olan Chainlink, bu gelişmiş teknolojiye ayak uydurabilen projelerden biri oldu. Endüstri işbirlikleri ve entegrasyonlar, LINK‘in her bir basamakta büyümesinde etkili oldu. Piyasa değeri en büyük 14. altoinin fiyatı, gene bir yükseliş mücadelesi veriyor. Peki LINK fiyatını yukarı taşıma potanisyeli olan şey nedir?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Oyun Sektörü Rüzgarı

Birkaç ay ilkin, oyun platformları kurulacağına dair meydana getirilen spekülasyonlar, birçok token fiyatına oldukça pozitif yansımıştı. Axie Infinity, Enjin Coin, Decentraland ve The Sandbox benzer şekilde oyun alanında projeler üreten tokenlar da geçmişte oldukça ciddi fiyat artışları kaydetti. Şans eseri Chainlink’in nakit girişleri ve VRF (Doğrulanabilir Rastgele İşlev) çözümleri, oyna-kazan modeli blockchain tabanlı oyun sektörünün patlamasıyla birlikte doğru zamanda oldu.

Ayrıca kısa sürede Chainlink çözümleri CryptoZoon ve Legends of Bezogia’ya entegre edildi. İlki, piyasa tutarları hakkında veri elde eden ustalaşmış düğümlerden oluşan gelişmiş bir ağdır. İkincisi, akıllı sözleşmeleri destekleyen blok zincirinde birinci derslik bir rastgele sayı üretecidir. LINK, bu ekosistemin eski oyuncularından biri olmakla birlikte, use case (projenin kullanım alanları) bakımından da mühim bir altcoindir. Bu nedenle, bu entegrasyonlar ve teknik geliştirmeler, Chainlink’in büyümesini daha da güçlendirme potansiyeline haizdir.

Metrikler Yükseliş Tablosu mu Çiziyor?

Son zamanlarda Chainlink de, öteki tüm DeFi L1 coinleri içinde iyi bir yükseliş performansı sergileyebilmek adına büyük bir fiyat mücadelesi veriyor. LINK, kısa bir süre ilkin iyi bir tecim hacmiyle 29 dolar direncini kontrol ederek 6 Eylül’den bu yana ilk kez 30-32 dolar fiyat bandına terfi etti ve umutların tamamen tükenmediğini gözler önüne serdi. Bu fiyat hareketinin, yüksek bir tecim hacmi ile gerçekleşmesine karşın LINK, 30 dolar fiyat seviyesini koruyamadı. Cahinlik, yazının yazıldığı an itibariyle CoinMarketCap verilerine bakılırsa 28,91 fiyat seviyelerinde işlem görüyor. Ancak Chainlink’in ağ büyümesi, Temmuz ortasından bu yana sağlıklı bir yörüngede. Fiyat, grafikte her seferinde daha yüksek dipler oluşturuyor. Bu da LINK adına bir başka pozitif gösterge.

Metrikler yükseliş sinyalleri gösterse de, Chainlink’in ihtimaller içinde bir ileriye dönük rallisinin anahtarı, projenin teknolojisi ve ekosistem merkezli gelişimleri olacaktır.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye haiz olması dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.