Analiz

Dogecoin (DOGE) ve Doge Katili Shiba Inu’da Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bu yılın ilk çeyreğinde yakaladığı çıkışı mumla arayan Dogecoin (DOGE), 0.2130 dolarlık destek seviyesini korumaya çalışıyor. Kripto para piyasası FED Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarının ardından yeşile büründü. Açıklamalarla beraber gelen pozitif hava altcoinlere de sirayet etmiş durumda. Dogecoin katili olarak kendini tanımlayan Shiba Inu (SHIB), günün öne çıkar coinleri arasına girdi.

Dogecoin (DOGE) Son Durum

Dogecoin (DOGE), son 24 saatlik zaman diliminde 0.2269 dolara dokunmayı başardı. Ancal genel piyasa trendi ile birlikte geri çekilen DOGE, 0.2130 dolarlık destek alanına düşüş kaydetti. Dogecoin’in 0.2130 dolarlık alanı kaybetmesi yolculuğu 0.2050 dolar desteğine taşıyabilir. Bunun yanı sıra satış baskısının devamında 0.20 dolar tehditi ile karşı karşıya duracak olan boğaların burada acil destek planını devreye sokması gerekebilir. Aksi takdirde 0.20 doların kaybedilmesi düşüşü derinleştirebilir.

Dogecoin (Doge) Son Durum
Dogecoin (Doge) Son Durum

Öte taraftan Dogecoin’in yukarı yönlü ivme kazanması adına 20 EMA seviyesinde 0.2215 dolar alanına geri dönüş yapması gerekebilir. Dogecoin, 0.2255 dolarlık direnci aşmayı başarırsa bir sonraki engel olan 0.23 dolara yönelecektir. Bu seviyenin üstünde bir hareket, DOGE’u 50 EMA’da bulunan 0.2390 dolara taşıyabilir.

[ccpw id=”10127″]

Shiba Inu (SHIB) Son Durum

Doge katili Shiba Inu (SHIB), mevcut piyasada en oldukça kazandıranlar içinde yer almayı başardı. SHIB, gün içinde %10’un üstünde artışla 0.00000909 dolara kadar tırmandı. Şaka kripto paranın grafikleri yükselişi onaylarken RSI 67 ile aşırı alım bölgesine yakın seyrediyor. Bununla birlikte MACD göstergesi yükselişi doğruladı.

Shiba Inu (Shib) Son Durum
Shiba Inu (Shib) Son Durum

SHIB ekibi, NFT alanına giriş yaparak önemli bir hamleye imza attı. Sektörün enlerini takip eden Shiba Inu, yükseliş eğilimini kalıcı kılmak adına girişimlerini sürdürüyor. Shiba Inu, ortalama 5 ay ÖNCE 0.0000388 dolara dokunarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Uzmanlar, ATH seviyesinin %76 uzağında olan SHIB için potansiyel bir ralli öngörüyor.

[ccpw id=”10110″]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.