Analiz

Bitcoin’de Kritik Seviyeler:”Lider Kripto Para BTC, Bu Seviyeyi Kaybetmemeli”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin fiyat analizi ve yorumları.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün tarihindeki en büyük düşüşlerinden biri yaşadı. Kripto para piyasası tümüyle kırmızıya bürünürken kayıplar çift hanelere ulaştı. BTC fiyatı son 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık olarak %19 oranında geri çekildi.

Bitcoin’de Kritik Seviyeler

En popüler kripto para Bitcoin (BTC), tarihin en acayip ve beklenmeyen fiyat hareketine imza attı. Geri çekilme sekansı kısa sürede gerçekleşirken volatilite yüksek seviyelere ulaştı. BTC boğaları 53.400 dolarlık seviyeyi kontrol etmeye hazırlanırken ayılar fiyatı 43.000 dolara kadar itti.

Bitcoin’de Kritik Seviyeler
Bitcoin’de Kritik Seviyeler

BTC, sert düşüşün arkasından 47.000 dolarlık fiyat bandına tırmanmayı bildi. Analistler Bitcoin fiyatının 46.000 dolar seviyelerinde konsolide olarak destekle yatay bir aralıkta seyrini öngörüyor. Günlük zaman dilminde göstergeler aşırı alım bölgesinden çıkıp yansız bölgeye geriledi. Piyasada yaralar sarılmaya başlanırken toparlanma evresi baş gösteriyor.

Bu nedenle ayılar bugün 46.000 dolarlık desteği zorlarsa fiyat 42.447 dolar seviyesini kontrol edebilir. Öte taraftan Bitcoin boğaları 47.745 dolarlık direncin üzerine çıkmayı başarırsa tekrardan 50.000 dolar seviyelerinin gelmesi beklenebilir.

Haftalık zaman diliminde Bitcoin, 46.560 dolar üstünde kapatılması gereksinim duyulan bir sekans izlemelidir. Alıcılar bu senaryoyu meydana getirirse 50.000 doların kontrol edilme olasılığını artıracaktır. Lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 46.572 dolardan işlem görüyor.

Uzman Yorumları

Tüm çözümleme verilerini yok sayan bir fiyat hareketi kaydeden BTC, 46.000 doların üstünde güvenli alan yaratma girişimlerinde bulunuyor Analistler, yıl sonu için 100.000 dolar beklentilerini korurken mevcut dönem için ürkü yapmama çağrısında bulunmuş oldu.

Lider kripto para, El Salvador gelişmesinin arkasından kargaşa ve bunalımlı dakikar yaşamış ve kısıtlı bir zamanda 9.000 dolar silmişti. Uzmanlar, aşırı ısınan piyasa sonucunda bu şekilde bir fiyat hareketi geldiği görüşünde ve yükselişin devamını bekliyor. Ancak ayıların güç kazanılmış olduğu gerçeği de es geçilmemeli.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.