Haberler

Blockhaus CEO’su NFT’ler ile ilgili konuştu: Yakın gelecekte çok daha fazla mülkiyet sağlayacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yıl genelinde kripto para sektöründe eşi benzeri görülmemiş boğa sezonu yaşandı. Bitcoin (BTC) öncülüğünde kripto paralar genelinde devasa değer artışları görülürken, kripto paralar da dünya genelinde muazzam bir popülarite yakaladı. Artan kripto para popülaritesi ile sektöre yeni aktörler dahil olurken, kripto paraların uzandığı hemen hemen her sektör benzer bir ilgi artışıyla karşılaştı. Bu sektörlerin başında yer alan NFT (Non Funhible Token) alanı da dünya genelinde ilgi görmeye devam ediyor. Bu konu hakkında konuşan Blockhaus’un CEO’su Mark Soraes, NFT teknolojisinin insanlara yeni bir mülkiyet hakkı sunduğunu ifade etti.

BLOCKHAUS CEO’SUNDAN NFT AÇIKLAMASI

Blockhaus Mark Soraes

Blockhaus’un kurucusu ve aynı zamanda CEO’su olan Mark Soares, gelişmeye devam eden teknoloji sayesinde NFT’lerin dünya genelinde daha fazla yer edineceğini öne sürdü. Ünlü CEO, mülkiyet kavramlarının en yenisinin, Blockchain tabanlı değiştirilemez token’lar (NFT) olduğunu ifade etti. NFT’lerin kullanıcılara sunmuş olduğu mülkiyet ile ilgili konuşan Soares, “Kendinize ait bir karakter yarattığınızı hayal edin. Size ait bir dünya olacak, size ait eşyalar olacak ve tüm bunları tek bir tıkla satabileceksiniz, başkalarına hediye edebileceksiniz” dedi.

NFT’LER MÜLKİYET SAĞLIYOR MU?

Bilindiği üzere NFT ürünleri, barındırdıkları değiştirilemez ve özel parçalar sayesinde, sahiplerine gerçek fiziki dünya dışında, sanal dünyalarda da mülkiyet sahibi olma imkanı sağlıyor. Ayrıca Soares’e göre mülkiyet kavramı, yakın gelecekte insanların hayatında, günümüzdeki halinden çok daha fazla yer edinecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.