Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Vakfı Yeniden Kuruldu! Doge Fiyatlerı Nasıl Etkilenecek?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin Vakfı, tekrardan kuruldu. Vakfın danışmanları içinde Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın aile ofisinin yöneticisi Jared Birchall içeriyor.

2014 senesinde piyasaya sürülen ve bu senenin başlangıcında popülaritesini hat safaya ulaştıran meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ekibine birçok mühim adı dahil ediyor. Uzun bir süre ilkin faaliyetlerini sürdürmeyi durduran Dogecoin Vakfı tekrardan etken hale geliyor.

Dogecoin, Önemli İsimleri Kadrosun Kattı

Dogecoin Vakıf ilk olarak 2014 senesinde kâr amacı gütmeyen bir müessese olarak kuruldu ve daha sonrasında faaliyetlerini sürdürmeyi bıraktı. Bu kez faaliyetlerini tekrardan aktifleştirme kararı alan Dogecoin Vakfı, Ethereum‘un kurucu ortağı Vitalik Buterin ve Tesla CEO’su Elon Musk‘ın aile ofisinin başkanı Jared Birchall önemli isimleri bu ekibe dahil etti.

Vitalik Buterin, Dogecoin Vakfı’nın yönetim kurulunda yer alacak ve vakfın blok zinciri ve kripto para danışmanı olacak. Öte taraftan popüler kripto para birimi Dogecoin’e devamlı destek olan Elon Musk ve Jared Birchall’ı da yönetim kuruluna dahil etti. Musk’ın aile ofisinin başkanı olan Birchall, Dogecoin Vakfı’nın hukuk ve finansal danışmanı olarak görev alması bekleniyor.

Ayrıca Dogecoin kurucu ortaklarından Billy Markus, tekrardan açılan Dogecoin Vakfı’nın yönetim kurulunda hizmet vermesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:Dogecoin Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Vitalik Buterin’in Babası: “Dogecoin Şimdi Daha Değerli Olacak”

Dmitry Buterin, oğlu Vitalik Buterin’in Dogecoin yönetim kuruluna katılmasını destekleyerek bu durumun “Dogecoin’in daha iyi bir kripto para birimi olmasına yol açabileceğini” söylemiş oldu.

Buna ek olarak Dmirty Buterin, Vitalik’in resmi olarak Doge ile aynı taraf olma kararıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi. Dmirty Buterin, Vitalik’in devamlı, zorlukları inkar etmek yerine onların üstesinden gelmek için çabaladığını ve bu sayede Dogecoin’in gelişmesinde mühim rol oynayacağını belirtti.

Dogecoin Fiyat-Coinmarketcap
Dogecoin Fiyat-Coinmarketcap

Dogecoin Fiyatı Nasıl Etkilenecek?

Vitalik Buterin, Jared Birchall ve Elon Musk gibi isimlerin Dogecoin Vakfının yönetim kurulunda yer alması Doge fiyatını nasıl etkileyecek?

Popüler latife para birimi son dönemde Elon Musk’ın yardımıyla oldukça popülarite kazanmıştır ve inanılmaz artış elde etti.

Bu önemli isimlerin bu ekibe dahil olması benzer şekilde Dogecoin’de yeni bir artışı tetikleyebilir. Popüler kripto para birimi Dogecoin gün içinde 29,41 dolar seviyelerine kadar gerilemişti. İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla Dogecoin CoinMarketCap verilerine göre 30,75 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.