Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk Tweet Attı, Dogecoin (DOGE) Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk, Twitter’da yaptığı paylaşımda Tesla ürünlerinin artık Dogecoin kullanılarak satın alınabileceğini açıkladı. Dogecoin’deki belirli şeylerin fiyatlandırması da Tesla çevrimiçi mağazasında gösterilmeye başlandı. Dogecoin’deki günlük artış %10’u aştı.

Elon Musk: Dogecoin İle Tesla Ürünleri Alınabilecek!

Elon Musk, Twitter’da Tesla ürünlerinin artık Dogecoin ile satın alınabileceğini açıkladı. Duyuru öncesinde Tesla online mağazasında bazı ürünlerin Dogecoin fiyatları da ortaya çıkmaya başladı.

Sonuç olarak Elon Musk’ın açıklamasından önce Dogecoin yükselişteydi. Ancak duyuru tırmanışı hızlandırdı. Dogecoin gün içinde yüzde 10’un üzerinde artarak 0.20 dolara kadar yükseldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Dogecoin Tesla
Dogecoin Tesla

Musk, Aralık ayında şirketin Dogecoin’i almaya hazırlandığını açıkladı. Bununla birlikte, uygulamanın dağıtımı, kripto para biriminin değerinde hızlı bir artışa neden oldu.

Tesla, geçen yıl ödeme için Bitcoin’i kabul etmeye başladı, ancak Bitcoin madenciliğinin neden olduğu çevresel zarar nedeniyle Mayıs ayında uygulamayı durdurdu.

Lider Kripto Para Bitcoin Düşüşte!

Dogecoin hızla yükselirken dün 44.000 doların üzerinde test yapan Bitcoin tekrar 43.000 doların altına geriledi. Bitcoin bu sabah itibarıyla %4 düşüşle 41.995 dolara düştü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.