Bitcoin HaberleriHaberler

Hindistan Merkez Bankası Başkanı, Kripto Paraları Topa Tuttu!

Hindistan Merkez Bankası başkanı Shaktikanta Das, kripto para birimlerinin yasaklanması gerektiğini belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hindistan Merkez Bankası başkanı Shaktikanta Das, kripto para birimlerinin yasaklanması gerektiğini belirtti.

Kripto para birimlerindeki ayı piyasası nedeniyle karamsarlık tüm dünyaya yayıldı. Birçok kripto yatırımcısı, son FTX olaylarının bir sonucu olarak şu anda korku ve panik yaşıyor. Değişken ve güvenli olmayan kripto para birimi ortamı, piyasada kullanım artarken bile dikkat çekiyor. Kripto para birimini onaylamayan bir görüşe sahip olan Hindistan, yeni bir hamle yaptı. Hindistan Merkez Bankası başkanı Shaktikanta Das, kripto para sektörüne savaş ilan etmemiş olsa da kripto para birimlerinin yasaklanması gerektiğini söyledi.

Hindistan Merkez Bankası başkanı kripto paraları ağır eleştirdi

Hindistan Merkez Bankası Başkanı Shaktikanta Das, kripto para birimlerine odaklandı. Das, kripto paraların kullanımının yasaklanması gerektiğini belirtti.

Das, etkili milletvekilleri ve finans endüstrisinin üyeleriyle dolu bir odada kripto para birimleri hakkında konuştu. Das’a göre ülkenin makro ekonomisi tehlikede.

Merkez bankası başkanı, FTX faaliyetlerini kripto para birimini yasaklama konusundaki fikirlerine bağladı. Das, “geçen yıl yaşananlar, özellikle de FTX’i çevreleyen son bölüm göz önüne alındığında, başka bir şey söylememize gerek yok,” dedi. söz konusu.

Ek olarak Shaktikanta Das, kripto para birimleri gelişmeye devam ederse bir sonraki finansal felakette ana faktör olacağını düşünüyor. Hindistan, kripto para işine verdiği tepki nedeniyle yüksek vergilerle gündemdeydi. Son olarak, Hindistan Merkez Bankası Başkanı, kripto para birimleri için bir temel olmadığını iddia etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.