Kripto RehberEditörden Seçmeler

LRC Coin Nedir? LRC Coin Geleceği

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Loopring projesi, son dönemdeki fiyat artışı sebebiyle yatırımcıların radarına girmiş bulunmaktadır. Bir günde yüzde 50’den fazla artışlar yaşayan LRC Coin nedir? Projesi, geleceği hakkında sizler için bilgileri derledik.

Loopring, 2017 yılında Çin merkezli bir yazılım mühendisi olan Daniel Wang tarafından kurulumu gerçekleşti. Wang, Google ve JD.com gibi dev internet şirketlerinde deneyim sahibidir. Piyasada birçok kripto projesine nazaran eski ve sağlam olarak nitelendirilebilecek LCR Coin, aralıklarla yaptığı artışlarla gündeme gelmektedir. Özellikle merkezi olmayan borsaların (DEX) ara yüzlerinin geliştirilmesi ve kullanıcılara daha iyi bir deneyim oluşturması için oluşturulan Loopring Coin, son yıllarda kurumsal yatırımcıların merak ettiği konular arasında yer almıştır.

LRC Coin Nedir?

LRC Coin, kendisini “açık kaynak, denetlenmiş ve gözetimsiz değişim protokolü” olarak gören ERC-20 tabanlı bir token’dir. Kendi blok zincirinde çalışmadığı için aslında bir coin değildir. Loopring ise, Ethereum üzerinde çalışan ve Zero-Knowledge Proof kullanan velayetsiz bir ödeme ve takas platformudur. Ayrıca Loopring, merkeziyetsiz borsalara düşük ücretlerle hızlı hizmet gerçekleştirir.

Lrc Coin Nedir? Lrc Coin Geleceği

Loopring Coin (LRC Coin) Projesi

LRC Coin projesi, Ethereum üzerinde faaliyet gösteren ve küresel bir kullanıcı ağını yeni tür kripto varlık borsalarının oluşturulmasını sağlayan bir platform çalıştırmaya teşvik etmeyi amaçlayan bir protokoldür. Giderek artan sayıda merkezi olmayan finans (DeFi) protokolünden biri olan Loopring, platformunda kendi tokeni LRC de dahil olmak üzere birden fazla kripto para birimi kullanıyor. Proje, genel olarak Ethereum’da yaşanan ölçekleme problemlerini çözmek için kullanıma koyuldu. Loopring, zkRollups ile borsalarının yatırımcılar için daha hızlı ödemeler sunabileceğini vaat ediyor. Bilindiği üzere, zkRollup’lar, Loopring borsalarının, doğrudan Ethereum blok zincirinde (diğer merkezi olmayan borsaların yaptığı gibi) ticaret yapmak yerine, önemli hesaplamaları başka yerlerde tamamlamasına olanak tanır. Buradaki görüş, bunun bir Loopring borsasının Ethereum ağına göndermesi gereken işlem sayısını düşürebilmesi ve böylece tüccarlar için hızın artması ve maliyetlerin azalmasıdır. Merkeziyetsiz borsalardan farklı olarak, işlemlerin Ethereum ağı tarafından onaylanması gereken saniyeler veya milisaniyeler yerine dakikalar sürdüğünü düşünürsek, bu bir çözüm için büyük bir hedeftir.

LRC Coin Geleceği

LRC Coin’in geleceği konusunda kripto uzmanları oldukça umutlu duruyor. Loopring, platformunun, üzerine kurulan borsaların, iki taraf arasında şifre veya işlemle ilgili herhangi bir bilgi kullanılmadan veri paylaşımına olanak tanıyan ‘Zero-Knowledge’ veya zkRollup’lar adı verilen daha yeni bir şifreleme türü kullanıyor. Proje, Ethereum’daki merkezi olmayan borsalarla ilişkili yavaş hızları ve yüksek maliyetleri atlatmasına izin vereceğini düşünüyor. Bu teknolojiler de LRC Coin’in önümüzdeki yıllardaki değerinin çokca artacağına dair büyük kanıtlar olarak sayılabilir. Loopring’in temel değer önerisi, platformuyla birleştirdiği son teknoloji kriptografidir. Bu nedenle, zkRollup’ların Ethereum blok zincirini DeFi uygulamaları için daha uygun hale getirmenin önerilen yollarından yalnızca biri olduğunun altını çizmek önemlidir. Bu arada rakip kriptografik çözümler arasında xDai, Matic, Optimistic Rollups ve Plasma bulunmaktadır.

LRC Coin Yorum

LRC Coin yorumlarına baktığınızda internette bir çok olumlu yorum görebilirsiniz. ABD’li video oyun, elektronik alet ve oyun ürünleri satıcısı Gamestop ile işbirliği yapan Loopring (LRC Coin), bir anda yüzde 50’den fazla yükseldi. LRC 2017’de piyasaya sürümü gerçekleşti ve öncelikle Loopring’in Şubat 2020’de yayına giren merkezi olmayan borsasında kullanıldı. DEX kullanırken, her işlem yaptığınızda LRC olarak ödeme yapmanız gerekmektedir. Paranın tam olarak %80’i likidite sağlayıcılarına gidiyor ve geri kalanı sigortacılar ile Loopring’in merkezi olmayan özerk organizasyonu (DAO) arasında bölümü gerçekleşiyor.

Binance, Coinbase, Gate.io gibi büyük borsalardan Loopring (LRC Coin), USDT, BTC, ETH, BNB, USD, TRY, USDT, BTC, ETH, BNB, USD, TRY nereden alınır sorusuna cevap vermek için , KuCoin, Bithumb, Huobi, Kraken, FTX, Bybit, Bitfinex. BUSD gibi işlem çiftlerinde alım satımı gerçekleştirilebilir. Bu arada, LRC Coin’in toplam arzı 1.373.873.440 milyar, dolaşımdaki arzı ise  1.222.767.707 milyardır. Gamestop söylentisi ile Kasım 2021’de en yüksek seviyesini 3,83 dolar ile gören LRC Coin, en düşük seviyesi 0,01986 dolar ile gerçekleşti.

LRC Coin Güvenilir Mi?

Loopring (LRC Coin) güvenilir mi? Bu sorunun cevabı çok merak ediliyor. LRC Coin veya Loopring, Ethereum’un blok Zincirinin layer 1 satın alınır. Bu, Loopring’in Ethereum öğelerini kendi ağında iş kullanan Ethereum kullanımını daha hızlı hale getirmeyi ifade eder.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.