Analiz

Solana ve Cardano Fiyat Analizi: SOL Fiyatı Ne Kadar Yükselir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler altcoinler arasında yer alan Solana ve Cardano yükselen altcoin’ler arasında da kendilerine yer buluyr. Kripto para piyasasının hafta sonu yaşadığı düşüşün ardından toparlanmaya gitti ve birçok altcoin tek haneli kazançlar kaydetti.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

Solana, geçtiğimiz günlerde 200 doların üzerine çıktı ve kısa bir süre sonrasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 218 dolara terfi etti. İçeriğin kaleme alındığı sırada, SOL daha yüksek bir destek elde etmiş oldu ve 208 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Öte taraftan SOL, desteği 200 dolarda tekrardan kontrol etmesi mümkün artan bir genel baskıyla karşı karşıya görünüyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) halihazırda bir satış sinyaline saip ve bu durum gerçekleşirse talep alanına doğru başka bir geri çekilmeye yol açabilir.

Solgrafik
Solgrafik

Büyüyen düşüş eğilimi, dört saatlik grafiğe dayalı Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) tarafınca vurgulanıyor. RSI geri çekildikçe, düzeltmeyi destekleyen oranlar artar.

Cardano (ADA) Fiyat Analizi1

Popüler akıllı sözleşme varlığı, agresif bir halde artış işaretleri gösterirken içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla  2.19 dolardan alım satım işlemi görüyor.

ADA fiyatı, 2.5 dolardaki potansiyel yukarı yönlü kırılganlığı sebebiyle yaklaşık altı hafta içinde durgun kaldı. Öte taraftan, boğalar 2 dolarlık desteği her ne pahasına olursa olsun savunmayı başardı. Fiyat şu anda kritik bir trend çizgisi direncinin üstünde olduğundan, Cardano’nun arz bölgesinin üstündeki günü kırmızı renkte kapatma ihtimali yüksek görünüyor.

Adagrafik
Adagrafik

 Öte taraftan, Cardano‘nun yükseliş trendini doğrulaması için 50 günlük SMA’nın (2.5 dolar) üstünde bir günlük kapanış yapması gerekiyor.

SOL Fiyatı Ne Kadar Yükselir?

Günlük Solana grafiğinde  mevcut fiyat hareketli ortalamayı yükseliş sinyali göndermeye itiyor.  MACD ve RSI alış baskısının ivme kaybetmediğini gösteriyor. Sol fiyatının 202 dolar üstünde tutunabilmesi, 264 dolar hedefini kısa vade için mümkün hale getiriyor. Orta ve uzun vadede ise 370 dolar güzel bir hedef olabilir. Yazı hazırlandığı sırada 208 dolardan alıcı bulmaya devam eden SOL fiyatı, 222 dolara kadar ciddi bir engelle karşılaşmayacağı düşünülüyor.

UYARI: Yazımızda verilen bilgiler yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.