HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Coinmarketcap, En Popüler Metaverse Projeleri Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Veri analiz şirketi Coinmarketcap, kullanıcıların en fazla ilgi gösterdiği metaverse projelerini açıkladı.

Popüler Metaverse Projeleri

En popüler metaverse projeleri listesinin il sırasını Radio Caca yer alırken ikinciliği Decentraland kaptı. CMC raporu, projelerin gerçek zamanlı olarak elde ettiği ziyaretçi sayısı, sayfa görüntülenmeleri ve zincir üstü verileri barındırııyor. Bunun yanı sıra üçüncülüğü CryptoCars sırtlarken en çok görüntülenen dördüncü proje ise Blocktopia oldu.

Star Atlas, Sandbox gibi projeler de listenin üst sıralarındaki yerlerini almayı başardı. Metaverse projeleri, son dönemde başarılı çıkışları ile adından söz ettiriyor. Coinmarketcap, insanların gerçekten merak ettiği ve araştırmalarını sürdürdüğü Metaverse projelerini kullanıcılarıyla paylaşması metaverse ilgililerini sevindirdi.

Popüler Metaverse Projeleri
Popüler Metaverse Projeleri

Özellikle CMC, Twitter hesabından takipçi isteğini yerine getirdiğini açıkladı. Ayrıca konu, yatırımcıların favori Metaverse projesini listede aramasına, lider panosunda yukarı tırmanıp tırmanamayacağına açıklık getirdi. Farklı bir perspektiften konuyu ele alırsak birçok blok zinciri tabanlı proje dijital alanda devrim yaratmayı amaçlıyor, metaverse dünyası için ise bu tutum ve görüş dikkate değer bir başarıdır.

Sandbox’a Ayrı Parantez

Metaverse tabanlı kripto paralardan Sandbox, bugün inanılmaz bir yükseliş ile ATH kaydetmeyi bildi. Yaklaşık 16 saat önce 3.61 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydeden SAND, artış trendini koruyor. Kripto para piyasasındaki durgun ve aşağı yönlü hareketlerin uzağında bir seyir izleyen Sandbox, NFT ve Metaverse dünyasına hitap etmesiyle potansiyel barındıran altcoin’ler arasında kendine yer buluyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.