Ethereum HaberleriHaberler

JPMorgan Analisti Uyardı: Ethereum Pazar Payını Kaybedebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

JPMorgan analisti Nikolaos Panigirtzoglou’ya göre, en iyi kripto para birimi Ethereum, DeFi endüstrisindeki pazar payını kaybedebilir. Analiste göre, “Ethereum katilleri” kilitli toplam değer (TVL) içindeki oranlarını artırıyor ve 2022’de doldurulması imkansız bir boşluk oluşturabilir. İşte detaylar…

Ethereum Pazar Payını Rakiplerine Kaptıracak!

Yakın tarihli bir araştırma notunda Nikolaos Panigirtzoglou, Ethereum’un DeFi pazar payını kaybedeceğini öngördü. Uzmana göre Ether ağı, ölçeklenebilirliğini artırmak için özerk bölümlere ayrılmayı planlıyor. Yaygın olarak beklenen Ethereum 2.0 yükselişinin temel özelliklerinden biri, veritabanlarını daha küçük parçalara bölen parçalama teknolojisidir. Parçalama aşaması 2023’te başlayacak olsa da, JPMorgan analisti, Ethereum’un o zamana kadar rakiplerine pazar payını kaybedeceğine inanıyor. Araştırma raporuna göre, en iyi kripto para projesi, piyasanın geri kalanına yetişmek için “çok geç” olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

DefiLlama istatistiklerine göre, Ethereum’un DeFi pazarındaki hakimiyeti geçen yıl içinde yavaş yavaş azaldı. Avalanche ve Binance Smart Chain gibi güçlü rakiplerin artan TVL oranıyla birlikte Ethereum Terra, geçen yılın Ocak ayında DeFi işinin yüzde 97’sinden fazlasını karşılayarak yüzde 63’e düştü. Panigirtzoglou, özellikle Solana ve Avalanche’ın kendi blok zincirlerine güvenmesinden endişe duyuyor. Ayrıca, Ethereum ağı, gecikmiş işlemler ve yüksek gaz fiyatları ile kuşatılmıştır. JPMorgan analistine göre 2021’de yüzde 396 değerlenen Ethereum, rakipleri tarafından geride bırakılıyor ve 2022’de düşüş eğilimi görülebilir.

Beklenen faiz oranı artışlarının yol açtığı bir piyasa düzeltmesi ve Bitcoin hash oranındaki düşüş nedeniyle, Ethereum fiyatı önceki 24 saatte yüzde 10.87 düştü. Şu anda yazı yazarken 3.396 dolardan satılıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.