Altcoin HaberleriHaberler

İşte Binance Borsasında En Çok Aranan Kripto Para Birimleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CryptoDiffer istatistiklerine (ETH) göre Binance Coin (BNB), Fantom (FTM), Polkadot (DOT), Cardano (ADA) ve Ethereum, 17 Ocak 2022’de Binance borsasında aranan en popüler kripto para birimleridir.

Bu kripto paraları sırasıyla Bitcoin (BTC), Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB), Smooth Love Potion (SLP), Dogecoin (DOGE), Solana (SOL), Cosmos (ATOM), Decentraland (MANA), Oasis Network ve Tron (TRX) takip ediyor.

Binance Borsasında En Çok Aranan Kripto Para Birimleri!

Listedeki tokenler arasında Oasis Network (ROSE) %75 ile Binance platformunda en yüksek işlem hacmine sahip olurken, onu %64 ile Binance Coin (BNB) ve Smooth Love Potion (SLP) izledi. Öte yandan Bitcoin, tüm kripto varlıkların %8’ini oluşturan Binance’deki en düşük hacme sahipti.

Binance Coin (BNB)

Verilerin açıklanmasının ardından 24 saat içinde yüzde 2,9 oranında değer kaybeden Binance Coin, listenin zirvesine çıkarak Binance platformunda en çok aranan kripto para haline geldi. Platformda Binance Coin, %64 hacim oranına sahip.

Fantom (FTM)

Binance borsasının en popüler aramalarında ikinci sırada yer alan Fantom’un fiyatı 24 saatte yüzde 2,7 düştü. Binance platformunda olan hacim oranı ise %37’dir.

Polkadot (DOT)

Şu anda üçüncü sırada yer alan Polkadot, açıklanan verilere göre 24 saatte %5 düştü. Polkadot’un Binance platformundaki işlem hacmi ise %24.

Cardano (ADA)

Binance’in en popüler aramalarında dördüncü sırada olan Cardano, son 24 saatte %9.1 arttı. Cardano, platformda %25 hacim oranına sahipti.

Ethereum (ETH)

Son 24 saat içinde Binance’in en popüler altıncı araması olan Ethereum yüzde 1,5 düştü. Ethereum’un platformdaki hacim oranı ise %13 idi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.