Kripto Rehber

Porto Fan Token (PORTO) Nedir, Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Porto Fan Token (PORTO), Binance Smart Chain (BSC) ağı üzerinde inşa edilen Porto taraftarlarına özel deneyim ve avantajlar sunmak için oluşturulmuş bir BEP-20 token’dır.

FC Porto Fan Token Nedir?

Porto taraftarları için fan token ekosistemininde devrim yaratma üzere oluşturulmuş BEP-20 token’ıdır. Porto Fan token, taraftarlara futbol takımı anketlerine katılma, dijital koleksiyon alımı, NFT satın alma, ödüller ve harika deneyimler sunma avantajı tanıyor.

Blok zincir alt yapısına sahip Porto Fan Token, Binance borsasının LaunchPad zerinden yayınladığı 23. Projedir.

FC Porto Fan Token Ne Zaman Ön Satışa Çıktı?

PORTO Token 6 Kasım 2021 Türkiye saati ile ön satışa çıktı. Porto Fan Token ön satış programı Binance Launchpad’te katılım formatında oldu. 6 Kasım 2021, Türkiye saati ile 03:00’da başlayan katılım 10 gün sürdü.

PORTO Token Nasıl Alınır?

PORTO token, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. PORTO Token; Binance platformunda PORTO/BTC, PORTO/TRY, PORTO/USDT ve PORTO/EUR paritelerinde işlem görüyor. PORTO token, bu rehberin hazırlandığı sırada 6.13 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Porto Fan Token
Porto Fan Token

PORTO Token satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen dört pariteden de PORTO token satın alabilirsiniz. PORTO/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. PORTO/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.